| Yazar |
Mesaj |
|
eopatar
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 26 May 2009, 19:28 |
|
| nikonian |
 |
Kayıt: 11 Mar 2009, 19:16 Mesajlar: 4 Konum: Bulancak Giresun
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sedatcolak
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 26 May 2009, 21:58 |
|
|
hoşbulduk ersin. ısınma antremanları yapıyorum henüz. 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
RDM
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 27 May 2009, 01:44 |
|
|
Bende ben de geldim.. Referans GallardoMRT 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
math_e
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 28 May 2009, 14:39 |
|
| canonian |
 |
|
RDM yazdı: Bende ben de geldim.. Referans GallardoMRT  Hoşgeldin Erdem, Mert e de selamlar 
_________________ ______________ Ahmet Aybuğa
>Canon Eos Rebel XT + Bg-E3 Battery Grip >Tamron 17-50mm f:2.8 SP AF XR Di II >Canon 70-200mm f:4 L Usm >550ex + 540ez + 540ez >Canon Elan 7 >Lubitel 2 >Zenit E
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gulilin
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 29 May 2009, 01:38 |
|
|
Bende hoşgeldım 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
math_e
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 29 May 2009, 01:50 |
|
| canonian |
 |
|
gulilin yazdı: Bende hoşgeldım  sen de hoşgeldin Gülderen 
_________________ ______________ Ahmet Aybuğa
>Canon Eos Rebel XT + Bg-E3 Battery Grip >Tamron 17-50mm f:2.8 SP AF XR Di II >Canon 70-200mm f:4 L Usm >550ex + 540ez + 540ez >Canon Elan 7 >Lubitel 2 >Zenit E
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Cihan ULUSOY
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 29 May 2009, 01:57 |
|
| nikonian |
 |
|
|
Gençler süratle örgütleniyor, hoşgeldiniz, kan geldi foruma. Biz ihtiyarların arasında pırıl pırıl yanıyorsunuz alfam alfam olsun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Cyrus The Virus
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 29 May 2009, 09:20 |
|
| canonian |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sedatcolak
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 30 May 2009, 15:17 |
|
|
|
Hoşbulduk hoşbulduk herkese selamlar.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
guiltyy
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 06 Haz 2009, 16:34 |
|
|
|
Herkese Merhabalar.. Ekşi sözlükte adresi gördüm kalktım geldim buraya..
_________________ Canon Eos 40D Canon EF-S 18-55 IS Lowepro Nova 1 Aw
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
CanerTamuroglu
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 06 Haz 2009, 16:43 |
|
| nikonian |
 |
Kayıt: 05 Mar 2009, 00:07 Mesajlar: 1834 Konum: Nikon World
|
guiltyy yazdı: Herkese Merhabalar.. Ekşi sözlükte adresi gördüm kalktım geldim buraya.. Virüs tünelinden geçip geldiğine göre : ) E o zaman hoşgeldin : ))

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Cihan ULUSOY
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 06 Haz 2009, 23:21 |
|
| nikonian |
 |
|
|
Yeni gelenler, hepiniz hoşgeldiniz.
Ben de döndüm Karadeniz' den.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
eremfe
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 06 Haz 2009, 23:39 |
|
| canonian |
 |
|
|
Sen de hoşgeldin Cihan
_________________ Canon A540 - Canon 40D - Canon 18-55 IS
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
AppleBlackfire
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2009, 17:39 |
|
|
|
Öncelikle herkese merhaba, Ben Canan, Kasım 2008'de Nikon D80'le fotografçılığa adım attım. Öncesinde de evdeki kompakt makineyle haşır neşir olup, deviantart flickr gibi siteleri kurcalayıp elimdeki kompakt makineyle benzerlerini çekmeye çalışıp başarılı olamayarak merak saldım bu işe. Özellikle geçen yıl fotografın temellerini öğrenebilmek için bulabildiğim bütün kaynakları, okunabilir buldum pek çok şeyi tüketerek geçirdim. Bi yandan da fotograf makinelerini araştırdım ama araştırmalarım özelliklerinden ziyade fiyatları üzerine olmak zorunda kalıyordu çünkü bi öğrenci olarak fotograf makinesi ücretleri bütçemin birazcık(!) üstündeydi. Bi kafede çalışmaya başlayıp kenara para biriktirdim, ardından koşa koşa D80'imi kit lensiyle birlikte kaptığım gibi işten ayrılıp elimde makineyle sokaklarda fotograf çekmeye başladım. Şu ana kadar öğrendiğim herşeyi tek başıma kendi çabalarımla öğrendim. Zamanla ilgi alanlarım da şekillenmeye başladı, portre çekimlerinden büyük keyif aldığımı gördüm. Bu yaz ağustos ortalarına kadar keyifler gayet yerindeydi, fakat fotograf makinesini düşürüp tek lensim olan 18mm-135mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX kırana kadar. Fotograf camiasından tanıdığım kimse yoktu, o zaman kadar tek başıma öğrenmeye çalışmış ve kimseyle tanışma iletişim kurma ihtiyacı hissetmemiştim. O panikle yardımı dokunacağını düşündüğüm bi kaç yere yazdım lensin kırıldığını, nerede nasıl ne yapılacağını soran mesajlar attım. Sonra Cihan Abi imdadıma yetişti. Tanıdığı yerleri neler yapılabileceğini falan söyledi. Yanına gittim, tanıştık, konuştuk. Lensim kırılmıştı ama bi yandan rahatlamıştım da. O kadar zaman boyunca kimseden yardım almamak pek de mantıklı değilmiş aslında, birilerine sorarak beş dakikada öğreneceğim şeyi kendi kendime öğrenmeye çalışarak beş gün geçirmenin bana çok da bi getirisi yokmuş aslında (:
Neyse sonradan Mert'le(GallardoMrt) iletişime geçtim, lensi yolladım. Mert'le tanıştık, konuştuk. İki gün içinde öğrendiğim bir değil iki değil, bu işte bir iş olsa gerek diyip, Cihan Abi'nin msnde iletisinden hiç silmediği Canon Nikon Fight Club'a bi bakalım dedim ve sonuç; ben de artık buralardayım müsadenizle (:
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
bokehman
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 01 Eyl 2009, 20:58 |
|
|
AppleBlackfire yazdı: Öncelikle herkese merhaba, Ben Canan, Kasım 2008'de Nikon D80'le fotografçılığa adım attım. Öncesinde de evdeki kompakt makineyle haşır neşir olup, deviantart flickr gibi siteleri kurcalayıp elimdeki kompakt makineyle benzerlerini çekmeye çalışıp başarılı olamayarak merak saldım bu işe. Özellikle geçen yıl fotografın temellerini öğrenebilmek için bulabildiğim bütün kaynakları, okunabilir buldum pek çok şeyi tüketerek geçirdim. Bi yandan da fotograf makinelerini araştırdım ama araştırmalarım özelliklerinden ziyade fiyatları üzerine olmak zorunda kalıyordu çünkü bi öğrenci olarak fotograf makinesi ücretleri bütçemin birazcık(!) üstündeydi. Bi kafede çalışmaya başlayıp kenara para biriktirdim, ardından koşa koşa D80'imi kit lensiyle birlikte kaptığım gibi işten ayrılıp elimde makineyle sokaklarda fotograf çekmeye başladım. Şu ana kadar öğrendiğim herşeyi tek başıma kendi çabalarımla öğrendim. Zamanla ilgi alanlarım da şekillenmeye başladı, portre çekimlerinden büyük keyif aldığımı gördüm. Bu yaz ağustos ortalarına kadar keyifler gayet yerindeydi, fakat fotograf makinesini düşürüp tek lensim olan 18mm-135mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX kırana kadar. Fotograf camiasından tanıdığım kimse yoktu, o zaman kadar tek başıma öğrenmeye çalışmış ve kimseyle tanışma iletişim kurma ihtiyacı hissetmemiştim. O panikle yardımı dokunacağını düşündüğüm bi kaç yere yazdım lensin kırıldığını, nerede nasıl ne yapılacağını soran mesajlar attım. Sonra Cihan Abi imdadıma yetişti. Tanıdığı yerleri neler yapılabileceğini falan söyledi. Yanına gittim, tanıştık, konuştuk. Lensim kırılmıştı ama bi yandan rahatlamıştım da. O kadar zaman boyunca kimseden yardım almamak pek de mantıklı değilmiş aslında, birilerine sorarak beş dakikada öğreneceğim şeyi kendi kendime öğrenmeye çalışarak beş gün geçirmenin bana çok da bi getirisi yokmuş aslında (:
Neyse sonradan Mert'le(GallardoMrt) iletişime geçtim, lensi yolladım. Mert'le tanıştık, konuştuk. İki gün içinde öğrendiğim bir değil iki değil, bu işte bir iş olsa gerek diyip, Cihan Abi'nin msnde iletisinden hiç silmediği Canon Nikon Fight Club'a bi bakalım dedim ve sonuç; ben de artık buralardayım müsadenizle (: hoşgeldiniz..
_________________ Canon 5D Mark II / Canon EF 35mm f1.4 L USM
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Cihan ULUSOY
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 02 Eyl 2009, 11:41 |
|
| nikonian |
 |
|
|
Hoşgeldin hafız :)
Arkadaşlar, siz onun böyle çıtı pıtı olduğuna bakmayın, yarısı yerin altında, cin gibi bir kardeşimiz.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasinkaya
|
Mesaj Başlığı: Re: Hoşgeldik Gönderilme zamanı: 09 Tem 2010, 18:43 |
|
|
|