Estafurullah abi daha ne tecrübesi
Benim konser, sahne fotoğrafları çekerken şöyle bir şansım oluyor; ya o ekipten oluyorum yada organizatörleri tanıyorum

Haliyle soundcheck olursa gidip orda çekiyorum (Telvindeki gibi), veya önceden gidip mekanı görüyorum ışıkları biliyorum vs.
Benim için en önemli şey hareket kabiliyeti özellikle de prime lens kullandığım için. Senin fazla hareket alanın yokmuş sanırım Caner Abi. Sağlam olabilecek bir kaç kare ya açıdan gitmiş ya da ışıkçının salaklığından nilin üstüne ışık olmamasından. Sertap bana iki kere çok sağlam poz verdi ikisinde de ışık yoktu üstünde deli oldum mesela
Boydan alınan fotoğraflardan birşey yakalamak bana pek mümkün gibi gelmiyor yani olağanın ötesine geçmek zor. Bu yüzden ya tele ile mimik, duygu yakalamaya çalışıyorum ya da geniş açı kullanarak sahne ile bütünleştirmeye çalışıyorum sanatçıyı.
Senin 7. fotoğraf açı yüzünden gitmiş mesela. 18 için de ışıkçıya küfret

Hatun devamlı dolaştığı ve fazla önde olduğu için yukarıdan ışık yetmemiştir ona sanırım ve en iyi ışık da orkestraydı büyük ihtimalle, sen de onlara çalışmışsın

Eğer önden direk ışık gelmiyorsa tepeden gelen ışık direk yüzü gölgelendiriyor, göz altları gidiyor bu yüzden sahnedekiler müdahele edebileceğim insanlarsa geçmemeleri gereken bir çizgi çiziyorum ve zorunda olmadıkça geçmeyin abi burayı diyorum en baştan

Müdahil olamayınca da napalım kısmet değilmiş diyorum yapacak birşey yok
Senin önünde insanlar varmış zor şartlar altında bıkmadan çekmişsin abi, ben hiç çekemezdim herhalde hem sıkıntıdan hem boy sorunsalımdan dolayı