|
| Yazar |
Mesaj |
|
mkb1907
|
Mesaj Başlığı: d300 fokus ve duıyafram sorunu Gönderilme zamanı: 12 Şub 2010, 23:39 |
|
|
|
slm arkadaşlar yaklasık 4 sene kadar canon kullandıktan sonra nikon 300mm 2.8 ve d300 body aldım
d300 body 2 gun önce elıme ulaştı . iki gündür kafayı yemek üzereyım bı turlu forunu bulamadım lensim af-s 300mm ed 1. verisyon
lesı bodyye takınca makıneyı acar acmaz dıyafram 2.8 den 5.6 ve son olarak sırayla f8 gelıyor ve orada kalıyor m modunda ve a modunda bıle durum bu dıyafram tekerlegı etkısız eleman oluyor.
ve vızorun içinde en solda bır nokta yanıp sonuyor ve lensin fokus mekanızması calışmıyor.
baska makıne ile lensı denedım lens d70 te buıle gayet hızlı af yapıyor 18-70i d300e taktıgımda ıse yıne aynı sekılde dıyafram f8 de takılı kalıyor.
body kargoda geldı kargoda basına bırsey gelme ihtimali var veya benım nıkon tecrubesızlıgımde olabılır desemde kucuk bır ıhtımal baska ne gıbı bır sorun olabılır.
boyle bır sorunla karsılasan oldu mu veya yazımsal olarak çözülebilir mi sorun ?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|
 |